Nilüfer’den Yalova’ya “kedi evi” desteği

Nilüfer Belediyesi, sokak hayvanlarına yönelik hizmet projelerine her geçen gün yenilerini eklerken, bazı Belediyelere de destek veriyor. Yalova Belediyesi’nden gelen talep üzerine Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün katkılarıyla sokak kedileri yuvaya kavuştu. Süleymanbey Mahallesi’ne yerleştirilen kedi evi mahalle sakinlerini de memnun etti.

Bu tür düzenlemeleri sürdüreceklerini belirten Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman da  “Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Mürsel Büyükçoban’a katkılarından dolayı teşekkür ederim. Sokak hayvanlarının yaşam koşullarının iyileştirilmesi konusuna önem veriyorum. Bu nedenle Doğal Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi’nin kurulmasına gecikmeden başlıyoruz. Bu konuda da bize desteğini esirgemeyeceğini belirten Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Mürsel Büyükçoban’a ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Mustafa Tekin Akış’a teşekkür etmek istiyorum” dedi.