haber

Nilüfer Halk Dansları 13 yaşında

Ulusal ve uluslar arası alanda elde ettiği başarılarla Bursa ve Türkiye’de adından sıkça söz ettiren Nilüfer Halk Dansları, 13’ncü yaşını düzenlenen baloyla kutladı. Gold Düğün Salonu’nda düzenlenen geceye ilgi büyük oldu. Miniklerden, masterlere kadar dev bir kadroyu bünyesinde barındıran Nilüfer Halk Dansları, başarılarını ve kuruluş yıldönümünü kutlayarak stres attı. 

Söylenen şarkılar eşliğinde coşan ekip, yaş günü pastasını Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile birlikte kesti. ‘O ses Türkiye’ yarışmasının da canlandırıldığı gecede renkli görüntüler yaşanırken, kutlamalar gece geç saate kadar devam etti. 

Geceye katılarak halk danslarının mutluluğuna ortak olan Başkan Mustafa Bozbey, başarılarından dolayı dev ekibi kutladı. Nilüfer Halk Dansları’nın elde ettiği başarıların kendisini gururlandırdığını kaydeden Bozbey, “Sizlerin özverili çalışmalarınızla elde ettiğiniz başarılar göğsümüzü kabartıyor. Emeklerinize yüreğinize sağlık. Zamanınızı ayırarak yaptığınız bu çalışmalar takdire şayandır. Sizler artık bir markasınız ve bizde bu markanın daha da iyi yere gelmesi için üzerimize düşeni yapacağız” dedi.