haber

Nilüfer Halk Dansları Topluluğu 15. yaşını kutladı

Müziğin ritmini bedenlerinde yaşayarak izleyicileri kendine hayran bırakan Nilüfer Halk Dansları Topluluğu, kuruluşunun 15’inci yıldönümünü Crown Plaza’da görkemli bir şekilde kutladı. Geceye eşi Seden Baştimur Bozbey ile katılan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Halk Dansları Topluluğu’nun 15 yıl içerisinde her geçen gün büyüdüğünü ve uluslararası başarıların altına imza attığını söyledi. Başkan Bozbey, eşi Seden Baştimur Bozbey, Halk Dansları Topluluğu eğitmenleri Miray Orduseven, Salih Gökdemir, Hakan Tanrıöver, Mükteda Altıner, Hakan Cengiz ve Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Nazlı Yazgan, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gül Günaydın ve Başkan Danışmanı Dr. Sibel Özer ile birlikte 15’inci Yıl Pastası’nı kesti.

Crown Plaza’da düzenlenen gecede Halk Dansları Topluluğu ve katılımcılar ilk olarak Nilüfer Belediyesi Roman Orkestrası’nın şarkılarıyla kendilerinden geçerken, gecede Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gül Günaydın da sürpriz yaparak sahne aldı. Birbirinden güzel şarkıları büyük bir ustalıkla seslendiren Gül Günaydın’ın ardından sahneye şarkılarıyla adından sıkça söz ettiren Bursalı sanatçı İrfan Özata damgasını vurdu.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren kutlamada Nilüfer Halk Dansları Topluluğu ve katılımcılar doyasıya dans ederek stres attı.