Ünlü şarkıcıları halkla buluşturan Nilüfer Belediyesi bu defa Haluk Levent konserine ev sahipliği yaptı. Türk rock müziğinin başarılı sesi Haluk Levent, Fethiye Kültür Merkezi’nde unutulmaz bir konsere imza attı. Sevilen sanatçı Haluk Levent, Fethiye Kültür Merkezi’ni dolduran hayranları için eski ve yeni parçalarını seslendirdi. Hareketli parçalarla coşan izleyiciler zaman zaman şarkılara eşlik etti. Şarkılarının çoğunu seyircilerin arasında söyleyen Haluk Levent, 22 yıldır Bursa’daki her konserine gelen engelli Gözde Çakır’a da özel ilgi gösterdi. Ünlü sanatçı bir parçasını Gözde Çakır’ın yanında seslendirdi.

Fethiye Kültür Merkezi’nde coşku dolu anlara imza atan Haluk Levent konser sonunda ise bir sürprizle karşılaştı. Doğum günü 26 Kasım olan ünlü sanatçı için sahneye doğum günü pastası getirildi. Nilüfer Belediye Başkanvekili Naci Kale, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu, Meclis Üyeleri ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gül Günaydın ile birlikte doğum günü pastasını kesen Haluk Levent, sürpriz kutlamanın kendisini duygulandırdığını belirterek herkese teşekkür etti. Haluk Levent’e gecede Nilüfer Belediyesi adına çiçek de verildi.