haber

Nilüfer Hentbol Kupası’nda şampiyon Metalurg

Nilüfer Belediyespor Üçevler Spor Tesisleri'nde 19-21 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilen turnuvaya, Erkekler Hentbol Süper Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor, Makedonya'nın köklü takımlarından Metalurg, geçen sezon Süper Lig’e çıkan Göztepe ve Merzifon Belediyespor katıldı.

 

Organizasyon, 19 Ağustos Çarşamba günü Metalurg ile Göztepe arasında oynanan maçla başladı. Ardından Nilüfer Belediyespor ile Merzifon Belediyespor karşı karşıya geldi.

Kupada, 20 Ağustos Perşembe günü Göztepe-Nilüfer Belediyespor, Metalurg-Merzifon Belediyespor, 21 Ağustos Cuma günü de Göztepe ile Merzifon Belediyespor, Metalurg ile Nilüfer Belediyespor karşı karşıya geldi. Kupaya katılan 4 takımın birbirleriyle yaptığı karşılaşmalar sonucunda en yüksek puanı Metalurg alarak şampiyon oldu.

 

Şampiyon takıma ödülünü Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık verdi. Merzifon Belediyesispor’un ikinci, Göztepespor’un üçüncü, Nilüfer Belediyespor’un da dördüncü olduğu kupada karşılaşmaları yönete hakemlere de Nilüfer Belediyespor Başkan vekili Fuat Alparslan plaket vererek teşekkür etti.