Nilüfer Hentbol Kupası sahibini buldu

Erkekler Hentbol Süper Ligi’nin iddialı ekiplerinden Nilüfer Belediyespor tarafından düzenlenen Dördüncü Geleneksel Nilüfer Hentbol Kupası heyecanı final maçıyla sona erdi. Üçevler Nilüfer Belediyespor Tesisleri’nde turnuvanın son maçında Nilüfer Belediyespor ve İstanbul Anafen Koleji karşı karşıya geldi. İki takım arasında kıyasıya mücadele yaşandı. Maça Pavel, Nikita, Borko,  Çağlayan, İbrahim gibi etkili oyuncularla başlayan Nilüfer Belediyespor, ilk yarıyı 14-12 önde tamamladı. İkinci yarıya da etkili başlayan mavi beyazlı ekip,  skor üstünlüğünü elinde tutarak müsabakayı 31-26 galibiyetle bitirerek turnuvanın şampiyonu oldu. Maçın ardından yapılan kupa törenine katılan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey şampiyon ve ikinci takıma kupalarını takdim etti. Kazandığı kupayla Erkekler Hentbol Süper Ligi öncesi büyük moral depolayan Nilüfer Belediyespor’a güveninin tam olduğunu belirten Mustafa Bozbey, aynı performansı ligde ve Avrupa’da beklediklerini söyledi. Nilüfer’i hem içerde hem de dışarıda en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını ifade eden Bozbey, galibiyetlerinden dolayı sporcuları kutladı. Nilüfer Belediyesporlu oyuncular, Başkan Mustafa Bozbey ile birlikte özçekim yaparak kupa sevincini paylaştı.