Nilüfer hız kesmedi

Nilüfer Belediyespor, Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nde üst üste aldığı galibiyetlerle moral depoladı. Yeşil mavi beyazlı ekip, ligin 15. haftasında Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda konuk ettiği Karayolları’nı 3-2 mağlup etti. Karşılaşmanın ilk setini 25-20 kazanan Nilüfer’in Sultanları, ikinci seti de zorlanmadan 25-21’le geçti. Büyük çekişmeye sahne olan ve uzatma sayılarına giden 3. seti, konuk ekip Karayolları 26-24 kazandı. 4. sete etkili başlayan Karayolları, bu seti de 25-12’lik skorla önde tamamladı. Setlerde durumu 2-2 yapan Karayolları, maçı tie-break setine taşıdı. Altın sette taraftar desteğini de arkasına alan Nilüfer Belediyepor, seti 15-12 kazanarak, maçtan 3-2 galip ayrıldı ve 2 puanın sahibi oldu. 15 maçta elde ettiği 8 galibiyetle 21.46 puan toplayan Nilüfer Belediyespor, puan tablosundaki 7. sırasını korudu.