Nilüfer’in minik bale öğrencilerinden büyük başarı

Nilüfer Belediyesi’nin çocuk, genç ve yetişkinlere yönelik birçok alanda düzenlediği atölyelerde eğitim alan öğrenciler, katıldıkları yarışma ve şampiyonalarda başarılar elde etmeye devam ediyor. Nilüfer Belediyesi Bale Atölyesi’nde eğitim alan öğrenciler, Türkiye Dans Sporları Federasyonu tarafından İstanbul’da düzenlenen Serbest Stil Dans Türkiye Şampiyonası’nda büyük başarı gösterdi. 9 ay boyunca usta eğitmenler tarafından atölyede eğitim alan 5-6 yaş grubu öğrenciler, ilk kez katıldıkları şampiyonada rakiplerini geçerek ikincilik sevinci yaşadı. 710 dansçının farklı kategorilerde yarıştığı şampiyonada Nilüfer Belediyesi Bale Atölyesi’nin minik öğrencilerinin almış olduğu kupa ve madalyalar gurur kaynağı oldu.