Nilüfer’in sultanları avantajı kaptı

Nilüfer Belediyespor, 2017-2018 Voleybol Sezonu Kupa Voley Kadınlar Kategorisi’ndeki ilk maçını Halkbank ile Cengiz Göllü Spor Salonu’nda yaptı. Müsabakaya Nilüfer Belediyespor etkili başladı. File önü üstünlüğünü elden bırakmayan mavi yeşil beyazlı voleybolcular teknik molaya 12-10 önde girdi. Teknik molanın ardından rakibinin sıklaştırdığı ataklarına başarılı bir savunma hattı ören Nilüferli voleybolcular ilk seti 25-20 kazandı. İkinci setin başlangıcından itibaren üst üste bulduğu sayılarla aradaki farkı açan Nilüfer’in sultanları teknik molaya 12-6 önde girdi. Ardından skor ve oyun üstünlüğünü tek taraflı ele alan Nilüfer Belediyespor ikinci seti 25-11 gibi açık bir farkla kazandı.

Üçüncü sete konuk ekip Halkbank etkili başladı. Ancak ilk dakikalardan sonra hücum gücünü iyi kullanan Nilüfer Belediyespor rakibinin direncini kırdı ve teknik molaya 12-9 önde girdi. Nilüfer Belediyespor, son dakikaları çekişmeye sahne olan seti 25-23 kazanarak, 19 Aralık 2017 tarihinde Ankara’da yapılacak rövanş öncesi avantajlı bir skor elde etti.