haber

Nilüfer’in sultanları Beşiktaş’ı ezdi geçti

Mavi yeşil beyazlılar, 11. maçında Beşiktaş galibiyeti ile taraftarlarını sevince boğdu. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan müsabakanın ilk setine Beşiktaş etkili başladı.  Ardından file önünde etkinliğini ele geçiren Nilüfer Belediyespor oyunda dengeyi sağlayarak teknik molaya 12-10 önde girdi. Teknik molanın ardından da skor üstünlüğünü elinde tutan mavi yeşil beyazlı voleybolcular ilk seti 25-20 kazandı.

 

İkinci sete Nilüfer’in sultanları iyi başlangıç yaptı ve art arda bulduğu hücum sayılarıyla teknik molaya 12-8 önde girdi. Sonraki dakikalarda toparlanan Beşiktaş oyunda kontrolü ele geçirdi ve 24-21’lik üstünlük sağladı. Alınan molanın ardından Nilüfer Belediyespor tekrar hücum gücünü artırdı ve üst üste bulduğu 5 sayı ile ikinci sette 26-24 öne geçerek maçı 2-0’a taşıdı.

 

Nilüfer Belediyespor voleybolcuları üçüncü sete etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren aradaki sayı farkını açan mavi yeşil beyazlı ekip teknik molaya 12-6 üstün girdi. Set boyunca oyun ve skor üstünlüğünü elinde tutan Nilüfer Belediyespor bu seti 25-20, maçı da 3-0 kazandı.

 

Nilüfer Belediyespor’lu voleybolcular galibiyet sevincini, kendilerini maç boyunca destekleyen ve kalabalık bir grupla salona gelen Kayapa Şehit Jandarma Er Eyüp Gürsoy İlk ve Ortaokulu öğrencileri ile paylaştı.