Nilüfer’in Sultanları dolu dizgin

Nilüfer’in Sultanları, Vestel Venüs Sultanlar Ligi 14. hafta maçında deplasmanda Çanakkale Belediyespor ile karşılaştı. Anafartalar Spor Salonu’ndaki maçta ilk seti, Çanakkale Belediyespor 25-22 kazandı. Çekişmeli geçen maçta file önünde üstünlüğü ele geçiren Nilüfer Belediyespor, ikinci seti 25-22 önde tamamlayarak durumu 1-1’e taşıdı. Üçüncü sete Çanakkale ekibi etkili başladı ve ilk dakikalarda 5-0 öne geçti. Alınan molanın ardından toparlanan Nilüfer’in Sultanları, 8 sayılık seri yakaladı ve sette 8-5 üstünlüğü sağladı. Set boyunca dirençli oyununu sergileyen Nilüfer Belediyespor bu seti de aynı sonuçla 25-22 kazandı ve setlerde 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın dördüncü setinde oyun ve skor üstünlüğünü sürdüren Nilüfer Belediyespor, bu seti de 25-22 önde tamamlayarak maçtan 3-1 galip ayrıldı. Nilüfer Belediyespor, 14 maçta elde ettiği 7 galibiyet ile 19.46 puan topladı ve ligde 7. sıraya yükseldi. Nilüfer’in Sultanları, 27 Ocak 2018 Pazar günü saat 17:30’da Cengiz Göllü Spor Salonu’nda Karayolları ile karşı karşıya gelecek.