haber

Nilüfer’in sultanları durdurulamıyor

Misli.com Sultanlar Ligi'nde performansıyla dikkatleri üzerine çeken Nilüfer Belediyespor, Çan Gençlik Kalespor ile karşılaştığı 23. hafta maçından da galibiyetle ayrılarak başarı grafiğini yükseltti.
Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı ile  Çan Gençlik Kalespor, Çan Şehit Halil İbrahim Eriç Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. İlk sete etkili başlayan Çan Gençlik Kalespor oldu. Ev sahibi ekip teknik molaya 12-8 üstünlükle girdi. Set ortalarında Nilüfer Belediyespor rakibini yakalasa da son sayılarda Çanakkale ekibi hata yapmayarak seti 25-23 kazandı. İkinci sete ise Nilüferli voleybolcular  file önü üstünlüğünü ele geçirerek baskın başladı ve set boyu, oyun skor üstünlüğünü ele geçirerek seti 25-21 kazanarak, 1-1’lik eşitliği sağladı.
Üçüncü sete etkili başlayan taraf Nilüferli voleybolcular oldu.  Geliştirdikleri organize ataklarla rakibinin oyun kurmasına izin vermedi ve bu seti 25-14 gibi açık bir skorla kazandı. Büyük çekişme ve heyecana sahne olan dördüncü setin son dakikalarında  etkili hücumlarla rakibini bunaltan Nilüfer’in sultanları bu seti 25-22 maçı da 3-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.
Oynadığı  22 maçta 16 galibiyet elde eden ve puanını 47’ye yükselterek 4. sıradaki yerini koruyan Nilüfer Belediyespor  önümüzdeki hafta 20 Aralık Pazar günü kendi evinde Karayolları’nı ağırlayacak.