haber

Nilüfer’in sultanları evinde galip

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, 10.  hafta karşlaşmasını  Karayolları ile TVF Cengiz Gollü Voleybol Salonu'nda gerçekleştirdi. Karşılaşmaya rakip ekip Karayolları etkili başladı. Nilüfer Belediyespor ekibi,  Buse Ünal’ın 8-0’lık servis serisiyle set sonlarında öne geçti ve ilk seti 25-20 kazandı.
2. Sette iki ekip de başa baş bir  mücadele ortaya koydu. Set sonunda file önü üstünlüğünü artıran Karayolları ekibi, bu seti 25-22 kazandı.
3. Sette  Nilüfer’in sultanları maça etkili başladı ve teknik molaya 12-10 önde girdi. Set boyunca iki ekibin de etkili olduğu mücadele uzatma sayılarına gitti ve bu seti Nilüfer Belediyespor 30-28 kazandı.
4. Seti ise konuk ekip Karayolları, 25-21 kazandı ve  durumu 2-2’ lik beraberliğe taşıdı. Maçın kazananını tiebreak seti belirledi. Final setinde üstünlüğü eline alan Nilüfer Belediyespor, bu seti 15-10'luk skorla kazanarak maçı da galibiyetle tamamlamayı başardı. Karşılaşmayı 3-2 kazanan Nilüfer Belediyespor, böylece 9. maçında 3. galibiyetini almış oldu.
Nilüfer Belediyespor’un yabancı yıldızları Helene 36, Zhitkova 27 sayı üreterek galibiyette başrol oynadılar.
Lig’in son haftasında Nilüfer’in sultanları deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak.