haber

Nilüfer’in sultanları lige hazırlanıyor

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Vestel Venüs Sultanlar Ligi’nin yenis sezonu için sıkı hazırlanıyor. Nilüferli sultanlar hazırlık maçlarına Aydın Büyükşehir Belediyespor ile başladı.

İki ekip Bursa’da Cengiz Göllü Voleybol Salonu’unda karşı karşıya geldi. 

4 set üzerinden oynanması kararlaştırılan maçın ilk setinde başarılı hücumlarıyla Aydın Büyükşehir Belediyespor etkili oldu ve bu seti 25-14 gibi bir farklı aldı. Her anı büyük çekişmeye sahne olan ikinci sette ise Nilüfer Belediyepor sahada daha etkili bir görüntü sergileyerek bu seti 25-22 alarak, durumu 1-1 yaptı.

Üçüncü sette de Nilüfer’in sultanları file önü üstünlüğünü ele geçirdi. Mavi yeşil beyazlılar bu seti de 25-16 farklı kazandı ve setlerde 2-1 üstünlüğü ele geçirdi.
Son sette ise hücumdaki direncini arttıran Aydın Büyükşehir Belediyespor seti 25-21 kazanarak, 2-2‘lik eşitliği sağladı.
Karşılaşmada Nilüfer Belediyespor’un yabancı oyuncuları Johnson Willow 14, Sarah Wilhite ve  Emily Maglio 12’şer sayı ürettiler.

Nilüfer Belediyespor sezon öncesi hazırlıkları kapsamında 25 Ağustos 2020 tarihinde yine Aydın Büyükşehir Belediyepor ile Cengiz Göllü Spor Salonu’nda,  28-29 Ağustos 2020 tarihlerinde de Galatasaray ile İstanbul Taç Spor Tesisleri’nde 2 karşılaşma gerçekleştirecek.