haber

Nilüfer’in Sultanları sevindirdi

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, aldığı galibiyetle taraftarlarını sevindirdi.Türkiye Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nin 13. haftasında evinde Imperial Hastanesi İdmanocağı’nı ağırlayan Nilüfer Belediyespor, karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk setinde Herrera ve Ivana Miloş'un etkili servisleriyle sayılar bulan yeşil mavi beyazlılar, ilk seti 25-22 önde tamamladı.Nilüfer Belediyespor ikinci sette etkili görünse de çabası yeterli olmadı ve İdmanocağı, seti 25-22  önde tamamlayarak durumu 1-1’e taşıdı.

 

Üçüncü sette file önünde etkili görünen yeşil mavi beyazlılar, oldukça rahat bir oyun sergiledi. Rakibinin direncini çabuk kıran Nilüfer Belediyespor, hücumdaki başarısıyla bu seti 25-11 almayı bildi. Dördüncü sete de istekli başlayan yeşil mavi beyazlılar, son bölümde zaman zaman sıkıntı yaşasa da, rakibine 25-21 üstünlük sağladı ve karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı ve 6. sıraya yükseldi.

 

Ligdeki 13. maçında 6. galibiyetini alan Nilüfer Belediyespor, sevincini taraftarlarıyla paylaştı.Maç sonu açıklamalarda bulunan Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, “İlk yarının son haftalarında ulaştığımız yüksek tempoyu sürdürüyoruz. Takımımız artık tam bir ekip oldu. İlk maçta deplasmanda 3-1 yenildiğimiz Trabzon ekibini, aynı skorla yenen takımımızı kutluyorum. Hedefimiz Avrupa kupalarına katılmak. Yolumuza emin adımlarla ilerliyoruz” şeklinde konuştu.