Nilüfer'in sultanlarından galibiyet

TVF Kadınlar 2. Ligi'nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı , Salihli Belediyespor ekibi ile Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda karşı karşıya geldi. Lig üçüncüsü ile dördüncüsünün karşılaştığı maç heyecanlı geçti.

İlk sette Salihli Belediyespor etkili başladı ve teknik molaya 12-10  önde girdi. Teknik molanın ardından file önü üstünlüğünü ele geçiren Nilüferli voleybolcular bu seti 25-19 kazandı.  İkinci sette de  direncini ortaya koyan Nilüfer ekibi bu seti de 25-19 önde tamamladı.  Üçüncü setin başlarında  Salihli Belediyespor oyuna ortak olmak istese de, ilerleyen dakikalarda  Nilüferli voleybolcular  etkin hücumlarda rakibine şans tanımadı ve seti 25-20, maçı da 3-0 kazandı.

Nilüfer Belediyepor 17 maçta  elde ettiği 13 galibiyetle  puanını 39'a yükselterek 3. sıradaki yerini korudu. Nilüfer'in sultanları ligin son maçında 23 Şubat 2020  pazar günü  Biga Çiçekliderespor ile kendi evinde karşı karşıya gelecek.