Nilüfer’in yıldızları sezona galibiyetle başladı

Bursa Yıldız Kızlar 2018-2019 Altyapı Ligleri B Grubu’nda mücadele eden Nilüfer Belediyespor Yıldız Voleybol Takımı, Bursa DSİ Nilüferspor ile Çekirge Spor Salonu’nda karşılaştı. Karşılaşmaya Nilüfer Belediyesporlu yıldız kızlar etkili başladı. Teknik molaya 12-7 önde giren Nilüfer’in Sultanları,  Kaptan Çağlanur ve Deniz’in etkili oyunu ile seti 25-9 gibi açık bir farkla kazandı. İkinci sete her iki ekip de dengeli bir oyunla başladı. Bursa DSİ Nilüferspor ilk dakikalarda etkili olsa da, Nilüfer Belediyespor teknik molaya 12-10 önde girmeyi başardı. Teknik molanın ardından rakibine üstünlüğünü kabul ettiren Mavi Yeşil Beyazlılar bu seti de 25-14 kazandı. Üçüncü sette de  ilk dakikalardan itibaren file önünde ağırlığını koyan Nilüfer Belediyespor, Ceren’in art arda  bulduğu servis sayılarıyla teknik molaya 12-3 gibi açık bir farkla girdi. Set boyunca üstün oyununu sürdüren Nilüfer’in yıldızları seti 25-12 kazanarak, maçtan 3-0 galip ayrıldı. Nilüfer Belediyespor Yıldız Voleybol Takımı sezona 3 puanla başlamış oldu.