haber

Nilüfer Kadın Korosu’ndan Başkan Bozbey’e ziyaret

Sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde Bursa'nın yanı sıra yurtiçi ve yurtdışında verdiği konserlerle büyük beğeni toplayan Nilüfer Kadın Korosu, 10. kuruluş yıl dönümünü görkemli bir organizasyonla kutlamaya hazırlanıyor.

 

Sezon açılışı öncesi Koro Şefi Dr. Aysel Gürel, koristlerle birlikte Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret etti. Başkan Bozbey’i, 15 Kasım’da BAOB Oditoryum'da gerçekleşecek olan 10. Yıl Konseri'ne davet eden Aysel Gürel, “Koromuz kuruluşundan bu yana 10 yılda, kayıtlara geçmiş 80 konser verdi. Kurulduğumuz günden bugüne koromuza gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğiniz için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

"BU KORO İLK VE TEK"

Koronun çalışmalarını yakından takip ettiğini, fırsat buldukça konserleri de izlediğini belirten Başkan Mustafa Bozbey de; “Bu koro ilk ve tek. Nilüfer'i ve kadınlarımızı çok güzel bir şekilde temsil ediyor” diyerek çalışmaları için kutladı.

 

Koro Şefi Dr. Aysel Gürel, geçtiğimiz sezona ilişkin faaliyet raporu ve basın özetlerinden oluşan dosyaları da Başkan Bozbey’e verdi.