haber

Nilüfer Kadın Korosu yeni sezona başlıyor

Geçtiğimiz sezon düzenledikleri 13 yardım konseri ile Bursa’nın etkin sanat toplulukları arasında yer alan Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu, bu konserlerle çeşitli yardım dernekleri ve kuruluşlar için yaklaşık 30 bin TL gelir sağladı. 

Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu’nun çalışmalarını yakından takip ettiğini ve koronun katıldığı yardım kampanyaları ile Nilüfer belediyesini gururlandırdığını belirten Başkan Bozbey, “Lokal ihtiyacı bulunan koromuzun bu problemini yılsonuna kadar çözmeyi planlıyoruz. Kadın koromuza desteğimiz artarak devam edecek” dedi.

105 kişilik dev koronun 50 üyesi ile birlikte Bozbey’i makamında ziyaret eden Şef Aysel Gürel ise “Yeni sezon öncesi her yıl olduğu gibi başkanımızı ziyaret etmek, yeni sezona moralle başlamak istedik. Çalışmalarımıza desteğini esirgemeyen başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

2005 yılının Mart ayında Nilüfer Yerel Gündem 21 bünyesinde “İkinci Bahar Kadın Korosu” adı altında kurulan, Şef Aysel Gürel yönetimindeki topluluk, Türkiye'de ilk belediye kadın korosu olarak çalışmalarını sürdürüyor. Yaşları 30 ile 74 arasında değişen tam 105 kadının yer aldığı koro, adından en çok da düzenlediği yardım kampanyaları ile söz ettiriyor.