haber

Nilüfer Kitap Günleri başladı

Nilüfer Belediyesi ve Siyah Beyaz Yayınları tarafından düzenlenen Nilüfer Kitap Günleri, okurları ünlü yazarlar ve kitaplarla bir araya getirdi.  Nilüfer Metro İstasyonu çıkışında Eker Park yanındaki alanda açılan Kitap Günleri’ni Bursalılar 7 Aralık’a kadar ziyaret edebilecek.

 

Birbirinden değerli yazarı okurlarıyla bir araya getirmek için kurulan Kitap Günleri Çadırı, Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Naci Kale ve Siyah Beyaz Yayınevi’nin sahibi Murat Kaplan’ın katılımıyla açıldı. Kitap Günleri Çadırı’nın açılışında konuşan Murat Kaplan çok sayıda yazarı okurla buluşturmak istediklerini söyledi.

 

Bursalı kitap dostlarının 7 Aralık’a kadar ziyaret edebileceği Kitap Günleri Çadırı çeşitli söyleşi ve etkinliğe de ev sahipliği yapıyor. Kitap Günleri etkinliğinin ilk gününde, geçtiğimiz yıl Afyon’da askeri cephaneliğin patlaması sonucunda hayatını kaybeden askerlerin hayat hikâyesini konu alan Esas Duruşta Cinayet isimli kitabın yazarı gazeteci İsmail Saymaz okurlarıyla bir araya geldi. İsmail Saymaz, patlamada hayatını kaybeden Bursalı Er Tolga Taşdan’ın babasıyla söyleşi düzenledi.

 

Nilüfer’de kurulan Kitap Günleri Çadırı ilk gününde Ali Narçın, Mustafa Sadık İncedemir, Burak Turna, Keremay Ata, Ramis Çınar, Sadettin Onay ve Murat Çavga gibi usta yazarlar da imza gününde okurlarıyla buluştu. Nilüfer’in Yazarları standında da Bursa’ya değer katan yazarlar ağırlandı. Kitap Günleri’nde Mustafa Tanju Bal, Buket Tahmaz, Kahraman Tazeoğlu, Halil Canda, Neslihan Lafçıoğlu, Erdal Sarızeybek, Serkan Şengül, Babacan Pesenkurdu gibi isimler de  çeşitli etkinliklerde okurlarla buluşacak.

 

Kitapseverler 9 gün sürecek olan Kitap Günleri’ni sabah saat 10:00’dan akşam 21:00’e kadar ziyaret ederek indirimlerden de faydalanabilecek.