Müzik öğretmenleri ve Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Bölümü öğrencilerinden oluşan Nilüfer Oda Orkestrası, Uğur Mumcu Sahnesi’nde verdiği konserle dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Usta gitarist Murat Cemil’in solist olarak yer aldığı konser iki bölümden oluştu. Konserin ilk bölümünde usta gitarist ve solist Murat Cemil, Şef Hasan Adıgüzelzade yönetimindeki orkestra eşliğinde Martini, Schubert, Vivaldi ve Giuliani’den eserler seslendirdi. Murat Cemil performansıyla sanatseverlerden büyük alkış aldı. Konserin ikinci bölümünde Mozart ve Bartok’tan eserler çalan Nilüfer Oda Orkestrası, dinleyicilere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Gecenin sonunda Nilüfer Belediye Meclis Üyesi Pınar Göz, orkestra adına şef Hasan Adıgüzelzade’ye çiçek vererek performanslarından dolayı kutladı.