haber

Nilüfer personeline indirim yağdı

Nilüfer Belediyesi’nin personeli ve birinci derece yakınları, yapılan protokoller kapsamında, çeşitli oranlarda indirimlerden yararlanacak.

Nilüfer Belediyesi’nde personele yönelik indirim protokolleri imzalanmaya devam ediyor. Personel ve birinci derece yakınlarının uygun fiyatlardan yararlanması için indirim protokolü yapan Nilüfer Belediyesi, listesindeki kurum ve kuruluşlara yenilerini ekledi. Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Vural ile Nilüfer Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Nebiye Çavuş, kurumlarla yapılan protokollere imza attı.

Protokollere Modern Bursa Anadolu Lisesi adına Barış Emir, Di’la Beuate Güzellik Merkezi adına Dilan Yüksel, Altıntepe Çocuk Üniversitesi adına Seray Baltürk, Kavram Özlüce VIP Özel Öğretim adına Emrah Selçuk, Özel Fatih Saltık Matematik Birebir Özel Öğretim Kursu adına Abdurrahman Aslan imza attı.

İmzalanan protokol kapsamında Nilüfer Belediyesi çalışanları ve birinci derece yakınlarına; Modern Bursa Anadolu Lisesi’nde yüzde 35, Di’la Beuate Güzellik Merkezi’nde yüzde 10, Altıntepe Çocuk Üniversitesi’nde yüzde 10, Kavram Özlüce VIP Özel Öğretim de yüzde 25 ve Özel Fatih Saltık Matematik Birebir Özel Öğretim Kursu’nda yüzde 20 indirim yapılacak.