Nilüfer personeline indirim yağmuru

Nilüfer Belediyesi’nde personele yönelik indirim protokolleri imzalanmaya devam ediyor. Personelin hizmetleri uygun fiyata alabilmesi adına çeşitli kurum ve kuruluşlarla indirim anlaşması yapan Nilüfer Belediyesi, bu kez de Ataevler Koleji, Nuts’all, Dila Yıldız Bayan Kuaförü ile protokol imzaladı. Protokole Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adem Vural, Ataevler Koleji adına Kubilay Demirhan, Nuts’all adına Merve Ülker, Dila Yıldız Bayan Kuaförü adına ise Dilay Yıldız imza attı. Atılan imzalar sonucu Ataevler Koleji’nde Nilüfer Belediyesi çalışanları ve birinci derece yakınlarına yüzde 45, Nuts’all ürünlerinde yüzde 15, Dila Yıldız Bayan Kuaförü’nde ise yüzde 20 indirim yapılacak.

Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adem Vural indirim yapan işletmelere duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.