Nilüfer personeline indirim

Nilüfer Belediyesi, personelinin ve 1. derece yakınlarının indirimli faydalanabileceği farklı sektörlerde hizmet veren işletmelere yenilerini ekledi.

Nilüfer Belediyesi, çalışanlarının ve 1. derece yakınlarının kaliteli hizmetten uygun fiyatla faydalanabilmesi için farklı sektörlerde hizmet veren işletmelerle indirim anlaşması yapmaya devam ediyor. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adem Vural’ın imza koyduğu protokol sayesinde Nilüfer Belediyesi çalışanları ve yakınları, farklı indirim oranlarından yararlanacak.

Estetik İnternational ile yapılan protokol kapsamında belediye çalışanları ve birinci derece yakınlarına merkezin cari fiyatları üzerinden yüzde 20, indirim uygulanacak.

Yapılan diğer indirim anlaşmasına göre de Es’Medica Güzellik Salonu’ndan hizmet alanlar yüzde 20 indirimden yararlanacak.

Nilüfer Belediyesi çalışanları ve birinci derece yakınlarının, indirim oranlarından faydalanabilmek için Nilüfer Belediyesi personel kartını ibraz etmesi yeterli olacak.