Nilüfer personeline ücretsiz tahlil

Nilüfer Belediyesi, çalışanlarına yönelik anlamlı bir hizmeti daha uygulamaya geçirdi. Sağlık İşleri Müdürlüğü’nde bulunan tıbbi laboratuvar, tüm personel ve birinci derece yakınlarına tam kan sayımı, biyokimya ve tam idrar tahlillerinde ücretsiz olarak hizmet verecek.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu, laboratuvarda incelemelerde bulundu. Nilüfer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Aylin Savcı Dalgın, Başkan Bozbey’e çalışmalar hakkında bilgi verdi. Uygulamanın tüm çalışanlara yönelik olduğunu söyleyen Dalgın, donanım olarak bazı kriterlerin yerine getirilmesiyle daha geniş çaplı çevrelere hizmet vereceklerini belirtti.

Hayata geçirilen hizmetin faydalı ve çok anlamlı olduğuna dikkat çeken Başkan Bozbey de, çalışan memnuniyetine her zaman önem verdiklerini ifade etti. Yapılan ücretsiz tahlil hizmetiyle personelin acil sağlık hizmeti alabileceğini söyleyen Bozbey, çalışmanın ihtiyaç sahibi insanlara da ulaşmasını arzu ettiklerini kaydetti.