Nilüfer Podcast Atölyesi Devam Ediyor

Nilüfer Belediyesi Podcast Atölyesi, 23 - 24 Aralık 2023 tarihlerinde Nilüfer Belediyesi Dijital İçerik Stüdyosu ve Nilüfer Belediyesi Pancar Deposu'nda teorik ve uygulamalı eğitimler şeklinde yüz yüze gerçekleştirilecektir.

Eğitimler, Saat 09.30 – 16.30 saatleri arasında düzenlenecek olup, eğitimlerin tamamına katılım zorunludur. Atölye kontenjanı 20 kişi ile sınırlıdır. Katılımcılar başvuru sırası ve başvuru bilgileri kapsamında değerlendirilecek olup, katılım kabul durumu başvuru sahiplerine e-posta ile bildirilecektir. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan Podcast Atölyesi’ne son başvuru tarihi, 17 Aralık 2023, saat 17.00’dir.

Başvuru formu için tıklayınız.

Not: Katılımcıların atölye çalışmalarına mümkünse dizüstü bilgisayarları ile katılmalarını rica ederiz.