Nilüfer rahat kazandı

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor, Beykoz Belediyespor ile Üçevler Spor Salonu’nda karşılaştı. Müsabakaya her iki takım da temkinli başladı. İlk dakikalar karşılıklı ataklarla geçti ve maçın 10. dakikası Nilüferli hentbolcuların 5-4 üstünlüğü ile geçti. Ardından hızlı hücumlarda bulduğu gollerle Nilüfer Belediyespor ilk yarıyı 18-11 önde tamamladı. İkinci yarıya da Nilüfer Belediyespor etkili başladı. Konuk ekip Beykoz Belediyespor Nilüferli hentbolcuları durdurmakta zorlandı. İkinci yarı boyunca aradaki farkı koruyan mavi yeşil beyazlı hentbolcular maçtan 31-25 galip ayrıldı. Nilüfer Belediyespor böylece puanını 12’ye yükseltti.

Nilüfer Belediyespor  kaptanı Victor, karşılaşmada attığı 7 golle maçın en skorer ismi oldu. Nilüfer Belediyespor’da sezon başından itibaren ilk defa ilk 7’de forma giyen 18 yaşındaki altyapı sporcusu Emre Gönültaş da etkili oyunu ve attığı 5 golle maçın yıldızı oldu.