Nilüferli hentbolculardan farklı galibiyet

Nilüfer Belediyespor, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ile Üçevler Spor Salonu'nda karşılaştı. Karşılaşmayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, Bursaspor eski Başkanlarından Remzi Cinoğlu, CHP Nilüfer İlçe Başkanı M. Turan Tansal, Nilüfer Belediyespor Kulüp Başkanı Fırat Emiroğlu, THF Asbaşkanı Ali Karamık ve çok sayıda taraftar izledi.

Karşılaşmada ev sahibi ekip etkili savunmasıyla rakibine gol şansı vermedi. Maçın 10. dakikasına Nilüfer Belediyespor 7-5 önde girdi. İki takımın da  karşılıklı golleri ile ilk yarı 13-11 Nilüferli hentbolcuların üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarının başlamasıyla ikili mücadelelerin sertleştiği maçta Nilüfer Belediyespor maç boyunca etkinliğini sürdürerek ve skor üstünlüğünü koruyarak aradaki farkı açtı. Maç sonunda Nilüfer Belediyespor rakibi Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor’u 8 sayı farkla 30-22 yendi.