haber

Nilüferli kadınlardan Başkan Erdem’e teşekkür

Nilüfer’deki kadın derneklerinin temsilcileri, etkinliklerde kendilerine stant açma imkanı vererek gelir elde etmelerine destek veren Başkan Turgay Erdem’i ziyaret ederek desteklerinde dolayı teşekkür etti.

 

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Nilüfer’deki mahalle kadın derneklerinin başkanlarını ağırladı. Eylül ayında Balat Atatürk Ormanı’nda düzenlenen Nilüfer Müzik Festivali’nde satış yapan İhsaniye, Çamlıca, Yüzüncüyıl, Esentepe, Gölyazı, Atlas, Misi, Kültür, Barış, Ataevler, Konak ve Karaman mahalle kadın derneklerinin başkanları Turgay Erdem’e sağladığı imkanlardan dolayı teşekkür etti. Etkinlikteki gözlemlerini de dile getiren kadınlar, gelecek yıl için de önerilerini sundu. Genel çalışmaları hakkında da bilgi veren kadınlar, taleplerini de Başkan Erdem’e iletti.

Mahalle kadın derneklerine her zaman destek verdiklerini hatırlatan Başkan Erdem de organizasyona verdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti. Kadınların ve kadın derneklerinin güçlü olmasını arzu ettiklerini belirten Başkan Erdem, gönüllük esasına dayalı oluşumların değerine dikkat çekti.