Nilüferli kadınların sertifika sevinci

Renkli görüntülerin oluştuğu törene Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Ali Karamık, Nilüfer Halk Eğitim Merkezi Müdürü Emin Ay, Nilüfer İlçe Milli Eğitim  Şube Müdürü İsmet Erdoğan katıldı. Sergi açılışında konuşan Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Ali Karamık, 2009 yılından bu yana İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü ile çok güzel projelere imza attıklarını ifade ederek, gereken desteği her zaman vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Nilüfer İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Emin Ay ise bu yıl yaklaşık 11 bin kursiyerin kurslardan faydalandığını kaydederek, desteklerinden dolayı Nilüfer Belediyesi ve Başkan Mustafa Bozbey’e teşekkür etti.

Konuşmaların ardından sergi açılışı yapılırken, davetliler el emeği göz nuru eserleri yakından inceledi.