Nilüferli Meclis üyeleri aynı çatı altında buluşuyor

Nilüfer’de Belediye Meclisi’nde görev almış ve halen görevde olan belediye başkanları ve meclis üyeleri arasında dayanışmayı arttırmak için kurulan Nilüfer Belediyesi Meclis Üyeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği faaliyete geçti. Dernek yönetimi ilk ziyaretini Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e yaptı. Yönetim Kurulu Üyeleri Ekrem Pamuk, Metin Tuncel, Deniz Baykal, Murat Paçacı ve Naci Kale’nin bulunduğu ziyarette Dernek Başkanı Recep Tanlak amaçlarının Nilüferliler’e daha iyi hizmet etmek olduğunu kaydetti. Tanlak, Nilüfer’de önceki dönemlerde görev alan belediye başkanları, meclis üyeleri ve mevcut meclis üyeleri arasında eğitimler düzenleyerek bilgi ve birikim paylaşımı yapmak istediklerini belirtti. Nilüfer Belediye Meclisi’nde görev alan herkesi aynı çatı altında buluşturmak için çeşitli sempozyumlar, eğitimler vererek, Nilüfer’i en iyi şekilde tanıtmak istediklerini vurgulayan Tanlak, sosyal ve kültürel aktivitelerle de Türkiye’ye örnek bir dernek olmayı hedeflediklerinin altını çizdi.

Nilüfer Belediyesi Meclis Üyeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin kurulmasından memnuniyet duyduğunu dile getiren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de deneyim paylaşımının önemini vurguladı. Başkan Bozbey, Türkiye’de ilklerin belediyesi olarak çeşitli çalışmaların altına imza atılmasında bilgi ve birikim paylaşımı olduğunu söyleyerek Nilüfer Belediyesi Meclis Üyeleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile birlikte hareket edeceklerini kaydetti.