Nilüferli öğrencilerin 4 boyutlu sinema keyfi

Kültür ve sanatın nabzının attığı Nilüfer’de, Belediye minikleri sinema ile buluşturdu. Nilüfer Belediyesi hayata geçirdiği projeyle ilçedeki devlet okullarında eğitim gören öğrencilere sinema keyfi yaşattı. Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen proje kapsamında 49 devlet okulunda birinci kademe öğrencilere 4 boyutlu “Hazine Peşinde”  isimli filmin gösterimi yapıldı.  Aralık ayında başlatılan proje kapsamında filmi 18 bin 696 çocuk izledi.  Eğitici film, öğrenciler ve öğretmenlerin büyük beğenisini topladı.  Öğrenciler 4 boyutlu filmi keyifle izlerken, dünyamız ve denizler, denizlerdeki canlı çeşitliliği, denizlerde yolculuk, denizde yön bulma ve denizde ulaşım konularında da bilgiler edindi.