Nilüferliler Ata’yı Cumhuriyet Meydanı’nda anacak

Nilüfer Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 80’inci ölüm yıl dönümünde anma programı düzenleyecek. Nilüfer Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde saat 08.30’da düzenlenecek programa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, belediye çalışanları, protokol ile Nilüferliler katılacak. İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayacak olan törende, göndere çekilen bayraklar yarıya indirilecek. Törende, Başkan Bozbey ile protokol, Atatürk Anıtı’na çelenk sunacak. Başkan Mustafa Bozbey’in konuşmasının ardından saatler 09.05’i gösterdiğinde Nilüfer’de hayat duracak, sirenler yankılanacak. Törene katılanlar, saygı duruşunda bulunarak Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha özlemle anacak.

BOZBEY’DEN DAVET

Tüm Nilüferliler’i, 10 Kasım Cumartesi günü Nilüfer Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anma törenine davet eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “80 yıl önce aramızdan ayrılan, dünyanın en önemli liderlerinden biri olan Mustafa Kemal Atatürk’ü, bir kez daha saygı, özlem ve minnetle anacağız. 10 Kasım Cumartesi günü saat 08.30’dan itibaren, Atatürk sevdalılarıyla, Nilüfer Cumhuriyet Meydanı’nda buluşacağız”  dedi.