Nilüferliler Ramazan’da iftar sofralarında buluşacak

Nilüfer Belediyesi, Ramazan ayında 22 mahallede düzenleyeceği toplu iftarlarda vatandaşları iftar sofralarında buluşturacak. Mahalle iftarlarının yanı sıra Nilüfer Belediyesi Hacı Remziye Bakgör Aşevi’nde de Ramazan ayı boyunca her gün vatandaşlara iftar yemeği verilecek.

Nilüfer Belediyesi, Nilüfer’de dayanışmayı yaşatmak ve Ramazan bereketini vatandaşlarla paylaşmak için bu yıl da Nilüfer’in mahallelerinde iftar sofraları kuracak. 11 Mart’ta İhsaniye Agora Kapalı Pazar Alanı’nda başlayacak iftarlar, Ramazan ayı boyunca hem kırsal hem de merkez olmak üzere toplam 22 mahallede devam edecek. Binlerce kişinin buluşacağı iftar sofraları dayanışma ve birlikteliği yaşatacak.

Ayrıca ilk iftarla birlikte Nilüfer Belediyesi Hacı Remziye Bakgör Aşevi’nde de Ramazan ayı boyunca her gün vatandaşlara iftar yemeği verilecek.