Öğrencilerin kütüphane sevinci

Akşemsettin İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Aylin Yılmaz’ın babası Mümin Taşdelen adına yaptırdığı kütüphane kapılarını öğrencilere açtı.

Nilüfer Belediyesi’nin kitap vererek destekte bulunduğu Mümin Taşdelen Kütüphanesi’nin açılış törenine Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu da katıldı.

Açılışta, okula kütüphane kazandırılmasında büyük katkı veren Aylin Yılmaz duygusal anlar yaşadığını belirtti. Babasının adını böylesine güzel bir mekanda yaşatmanın gururu içinde olduğunu kaydeden Yılmaz, emeği geçenlere teşekkür etti.

Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu da Aylin Yılmaz’ı kutlayarak, eğitim adına çok önemli bir işe imza attığını vurguladı. Açılış sonrası yapılan törende Okul Aile Birliği Başkanı Aylin Yılmaz, okula verdikleri desteklerden dolayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına Adil Kayaoğlu’na teşekkür plaketi verdi.