Öğretmenler Günü’ne özel turnuva

Nilüfer Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü  kapsamında öğretmenlere yönelik Raket Sporları Turnuvası düzenledi. Turnuvaya, masa tenisi ve  badminton dalında 58 öğretmen katıldı. Masa tenisi kadınlar kategorisinde Şahinler Anadolu Lisesi Matematik Öğretmeni Serap Uyardeniz, erkekler kategorisinde de Vahide Aktuğ Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ümit Bulu birinci oldu. Çekişmeli geçen turnuvanın badminton yarışmalarında da kadınlar kategorisinde Dilek Özer Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Ayşegül Nacar, erkekler kategorisinde de Cavit Çağlar Ortaokulu Beden Eğitimi öğretmeni Çetin Çelik rakiplerini geçerek birinci oldular.

Renkli geçen turnuvada dereceye girenler için Nilüfer Belediyesi Beşevler Cimnastik Salonu’nda ödül töreni düzenlendi. Törene Nilüfer belediye Başkanı Mustafa Bozbey de eşi Seden Bozbey ile katıldı. Törende konuşan Başkan Mustafa Bozbey, eğitimde sporun önemine dikkat çekti. Bozbey, “Bütün Nilüfer halkını sporla buluşturmak için büyük çaba harcıyoruz. Amacımız Nilüfer’de yaşayan herkesin sporun bir dalıyla ilgilenmesi. Spor kenti Nilüfer’in oluşmasında emek harcayan eğitimcilerimiz de bizim için önemli. Hepsine teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Bozbey turnuvaya katılan bütün öğretmenlere teşekkür ederek dereceye girenlere kupalarını verdi.