Olgun gençlere sağlıklı beslenme önerileri

Nilüfer Belediyesi Olgun Gençlik Merkezi üyeleri, düzenlenen kurslarda kaliteli vakit geçirirken, gerçekleştirilen seminerlerde de sağlıklı ve iyi bir hayata ilişkin önemli bilgiler ediniyor.  55 yaş ve üstü vatandaşların buluşma mekânı haline gelen Nilüfer Belediyesi Olgun Gençlik Merkezi üyelerine Mor Salkım Kadın Dayanışma Derneği iş birliği ile “İleri Yaşta Beslenme ve Diyabet” semineri verildi. Semineri veren uzman diyetisyen Gözde Alp Karadeniz, “Beslenme neden önemli?”, “Yeterli ve dengeli beslenme nedir?”, 'Doğru beslenmek için nelere dikkat etmeliyiz?”, “Besin öğeleri ve önemleri”, “55 yaş üstü bireylerde en fazla görülen hastalıklar ve beslenme önerileri”, “Diyabet nedir?”, “ Diyabette beslenmenin önemi” konularında önemli bilgiler aktardı. Seminere katılan Nilüfer Belediyesi Olgun Gençlik Merkezi üyeleri, verilen bilgilerin kendileri için önemli olduğunu belirterek, artık bu öneriler doğrultusunda beslenmeye dikkat edeceklerini belirttiler.

Nilüfer Belediyesi Olgun Gençlik Merkezi’nde farklı konularda seminerler verilmeye devam edilecek.