haber

Ovacık Belediye Başkanı Maçoğlu’ndan Bozbey’e ziyaret

Türkiye’nin tek Komünist Partili Belediye Başkanı olan Tunceli Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etti. Çağdaş Gazeteciler Derneği Bursa Şubesi’nin ödül törenine katılmak için kente geldiğini belirten Maçoğlu, Nilüfer Belediyesi’nin örnek projeleri hakkında bilgi aldı. Tunceli’nin Ovacık ilçesinde 3 bin nüfusa sahip olduklarını kaydeden Maçoğlu, Nilüfer Belediyesi ile ortaklaşa projeler geliştirerek Ovacık halkını da gülümsetmek istediklerini söyledi.

Maçoğlu, belediyecilik hizmetlerinin yerine getirilebilmesi için eksik ekipmanlar konusunda da destek istedi. Başkan Mustafa Bozbey bu konuda Nilüfer Belediyesi olarak gerekli desteği verebileceklerini belirtti.

Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti de dile getiren Başkan Bozbey, Nilüfer Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Bozbey, demokrasi, eşitlik, vicdan, katılımcılık, sosyal belediyecilik ve özgürlük anlayışıyla Nilüfer’de insan odaklı projeleri hayata geçirdiklerini kaydetti.

Başkan Bozbey, Ziyaretin ardından Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu’na 5990 kişiyle oluşturulan Atatürk Portresi hediye etti.