haber

Özdemir Erdoğan’dan nostalji dolu konser

“İkinci Bahar”, “Sevdim Seni Bir Kere”, “Bana Ellerini Ver” gibi unutulmaz eserlerin sahibi Özdemir Erdoğan, Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Nilüfer Caz Tatili’nde Bursalı hayranlarıyla buluştu. Bursa Akademik Odalar Birliği Oditoryum’da gerçekleşen konsere Özdemir Erdoğan sevenleri büyük ilgi gösterdi. Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız’ın de izlediği konserde, sanatseverler salonu tıklım tıklım doldurdu.

Türk müziğine sayısız eser kazandıran usta sanatçı, Uluslararası Nilüfer Caz Tatili’nde sevenleriyle buluşmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Nilüfer Belediyesi’nin kendisi için ayrı bir önemi olduğunu anlatan Erdoğan, “2008 yılında geçirdiğim çok ciddi bir rahatsızlıktan sonra ilk defa Nilüfer’de konser verdim. O nedenle Nilüfer Belediyesi’nin kalbimdeki yeri bambaşkadır. Nilüfer Belediyesi daima sizlere en kaliteliyi sunmaya çalışır, Nilüfer seçkin bir bölgedir. Bursa çok güzel bir yer ama Nilüfer Belediyesi’nin sanatsal açıdan çok farklı bir yeri vardır. Sizlerle bu akşam buluşmamızı sağlayan başta Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey olmak üzere tüm Nilüfer ailesine teşekkür ederim” dedi.


Son dönemde şarkılarına ilginin arttığını söyleyen usta sanatçı, “Belki de çoğunuz beni ilk defa görüyorsunuz çünkü ben klip yapmıyorum. Benim hiçbir plağım duyurulmadı, yazılmadı. Fakat internet aracılığıyla son 2-3 yıldır birden bire Özdemir Erdoğan yeniden meşhur oldu ve sadece 1 şarkım 37 milyon kez izlendi. Keşke bu iş gençliğimde olsaydı diye düşünmüyor değilim” diye konuştu. 2,5 saat süren konserde sık sık sohbet eden usta sanatçı “Sevdim Seni Bir Kere”, “İkinci Bahar”,  “Bana Ellerini ver” gibi eserlerinin yanı sıra “Uzun İnce Bir Yoldayım” gibi sevilen parçaları da seslendirdi. İzleyenlere unutulmaz anlar yaşatan konserin sonunda Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına Özdemir Erdoğan’a çiçek vererek teşekkür etti.