Özel çocuklara özel etkinlik

Beşevler Cimnastik Salonu’nda  eğitim gören  bedensel ve zihinsel  engelli 87 çocuk için “Özel Çocuklar Spor Etkinliği” düzenlendi. 13 farklı gurupta fiziksel ve ruhsal sağlık sorunu olan, tesislerde haftada 2 gün bire bir eğitim görerek spor yapan ve fiziksel rehabilitasyonlarını tamamlayan değişik yaş guruplarından 87 çocuğun katıldığı etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, başkan yardımcıları ve ailelerin de katıldığı özel etkinlikte, çocuklar eğitim süresi boyunca gösterdikleri gelişimleri sergilediler. Çocuklarla bir araya gelip onların sevinçlerine ortak olan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem “Spor Kenti Nilüfer sloganı ile sürdürdüğümüz hizmetler ve iddiamız, her yaş grubundan her Nilüferli’yi içine alan bir iddia. Hizmetlerimizi de yaşı, cinsiyeti, dezavantaj durumu ne olursa olsun her Nilüferli’yi kapsayacak şekilde planlıyoruz. Bugün de tesislerimizde spor eğitimi alan özel çocuklarımız ve aileleriyle birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Daha fazla engelli bireye ulaşmak, onları sanatın, sporun ve sosyal yaşamın içine daha çok katmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. Erdem, daha sonra Özel Çocuklar Spor Etkinliği’ne katılan çocuklara madalyalarını verdi.