haber

Podyum Park ödül sevincini Bozbey ile paylaştı

Yaklaşık bir yıl önce Nilüfer’de kapılarını açan Podyum Park Yaşam ve Eğlence Merkezi, kalite ve başarısını aldığı ödülle tescilledi. Nilüfer Belediyesi ve özel yatırımcı iş birliğiyle Türkiye’ye örnek olacak bir proje olarak hayata geçirilen Podyum Park Yaşam ve Eğlence Merkezi,  eğlence ve rekreasyon alanlarına yönelik farkındalık yaratmak ve sektörün daha nitelikli hizmetler sunmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen ‘Shining Star Awards 2015  Eğlence Ödülleri’nde ‘Türkiye’nin En Başarılı Temalı Açık Alan Eğlence Merkezi’ ödülüne layık görüldü.

 

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından düzenlenen, 103 işletmenin yarıştığı organizasyonda Bursa’dan ödül alan tek işletme olan Podyum Park Yaşam ve Eğlence Merkezi Yatırımcıları  Çetin Ceylan, Aykut Uyanıklar ve Genel Müdürü Ahmet İnsel aldıkları ödülü Nilüfer Belediyesi Halk Evi’ne getirdi. Başkan Bozbey ile makamında bir araya gelen konuklar, ödül ve yaşanan süreç hakkında bilgi verdi.

 

Kısa sürede böylesine  bir başarıyı elde eden Podyum Park Yaşam ve Eğlence Merkezi yöneticilerini kutlayan Başkan Mustafa Bozbey, “Podyum Park Bursa’da sosyal yaşam ve eğlenceyi bir arada sunan mekan olarak var olan ihtiyacı karşıladı. Kentte insanlar eğlenirken sosyal ilişkilerini de geliştirecekleri mekanlara ihtiyaç duyuyor. Bu ihtiyacı sizler karşıladınız. Podyum Park kentte kısa sürede ismi sıkça anılan işletmeler arasına girdi. Alınan bu ödülle kalitenizi tescillemiş oldunuz. Önemli olan bundan sonrada aynı anlayışla kaliteli hizmet vermenizdir. Sizin işletmecilik tecrübeniz ve anlayışınızla bunun sağlanacağına inancım tam” dedi.

 

Başkan Bozbey kamunun ticari işletme faaliyetine girmesini doğru bulmadığını da belirterek, “Belediyeler veya diğer kamu kurumları ticari işletme faaliyetinde bulunmamalı. Kamu yatırımcıyı bulup, projeyi sunup nitelikli işletmelerin ortaya çıkmasını sağlamalı. Bazı kurumlar her yere ticari işletme açıyor, bu doğru değil. Podyum Park Türkiye’ye örnek proje oldu. Kalitesi de tescillenerek doğru yaptığımız ortaya çıktı” diye kaydetti.

 

Nilüfer Belediyesi’ne kendilerine böyle bir fırsat verdiği için teşekkür eden Çetin Ceylan, “Nilüfer Belediyesi ihaleye çıktı, bize almak ve projeyi uygulamak kısmet oldu. Bu projeyle güzel bir kamu-özel sektör işbirliği ortaya çıktı. Başlangıçta birçok insanın inanmadığı hayalimizi gerçekleştirdik” diye konuştu.

 

Kalite ve istikrarın artarak devam edeceğini vurgulayan Aykut Uyanıklar da “Çok emek verdik ama sonunda güzel bir proje ortaya çıktı. Biz de işletmemizde birçok alanı uzman kişilere emanet ettik. 103 işletme arasından böyle bir ödüle layık görülmek bizleri gururlandırdı” diye kaydetti.