Nilüfer Belediyesi'nin organizasyonu ile Bursalı hayranlarıyla buluşan Radio Moskow hızlı ritim ve bol tekrarlı blues-rock yorumu ile özellikle genç hayranları için unutulmaz bir gece yaşattı.

Dünya Sesleri Nilüfer’de konserleri çerçevesinde Nâzım Hikmet Kültürevi'nde sahne alan Radio Moscow'un müzik hikayesi ise bir evin garajında yapılan kayıtlarla başladı. Ancak kısa sürede özel bir hayran kitlesine sahip olan Radio Moscow, 2007’de yayınlanan ilk albümlerinden sonra ikişer yıl aralıkla çıkardıkları albümleriyle müzik otoritelerinin beğenisini kazandı.

Son albümleri “3&3 Quarters”ı geçtiğimiz yıl müzikseverlerle buluşturan Radio Moscow, yıllar içerisinde 60’ların güçlü gitar sound'unu yakalamayı ve bunu genç nesle sevdirmeyi başardı. Grup özellikle Jimi Hendrix’i andıran müzik stilleriyle beğeniyle takip edilmeye devam ediliyor.

Nilüfer konserinde şarkılarını tarayıcı ve tepegözden oluşan projeksiyon sistemiyle, yüzeyin üstünde yağ, alkol, mürekkep gibi sıvılarla müziğe uygun şekilde yapılan görsel şölen eşliğinde seslendiren Radio Moscow'un Türkiye turnesi 7 Mart günü İstanbul Salon İKSV konseri ile son buluyor.