Riff Cohen Nilüfer'i kendinden geçirdi

Müziğin ritmi Fransız-Arap dokunuşlu pop müziğiyle adını dünyaya duyuran Riff Cohen, Nilüfer Belediyesi’nin Dünya Sesleri Nilüfer’de konser dizisinde sahne aldı. Nâzım Hikmet Kültürevi’nde düzenlenen konserde Riff Cohen,  Bursalı hayranlarını eğlencenin doruğuna ulaştırdı. Farklı müziği, tarzı ve sahne performansıyla dikkatleri üzerinde toplayan Riff Cohen dans figürleriyle de müzikseverleri büyüledi. Müziklerini Sudan, Fas, Fransa ve Amerikan müziklerinin popüler altyapısı ile sentezleyen Cohen birbirinden hareketli şarkılarıyla da katılımcıları coşturdu.

Yaklaşık iki saat süren konserin sonlarına doğru hayranlarını sahneye davet eden Riff Cohen, katılımcılarla birlikte şarkı söyleyerek dans etti. Nilüfer’de unutulmaz bir geceye imza atan Riff Cohen’e Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Şafak Pala çiçek verirken,  hayranları da dakikalarca ayakta alkışladı.