haber

Şehit aileleri ve gaziler iftarda bir araya geldi

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen iftarda şehit ve gazi aileleriyle bir araya gelen Başkan Turgay Erdem “Nilüfer Belediyesi olarak kahramanlarımızın aileleriyle ve gazilerimizle bir arada olmaktan onur duyuyoruz” dedi.

 

Bursa’daki şehit aileleri ve yakınları ile gaziler, Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği iftar davetinde bir araya geldi. Podyum Davet’te düzenlenen iftara, Nilüfer Kaymakamı Avni Oral, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, siyasi parti temsilcileri, askeri erkan ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Ali Taştan, Bursa Emniyet Teşkilat Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Nevin Fırtına ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şube Başkanı Muzaffer Uyar da katıldı.

Geniş katılımın olduğu iftarda ezanın okunmasıyla birlikte dualar edildi ve oruçlar hep birlikte açıldı. İftarın ardından konuşma yapan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, geceye katılanlara teşekkür ederek “Sizler bizim en değerlimiz, kahramanlarımızı bu vatan için yetiştiren ve bu topraklar için şehit veren ailelerimizsiniz. Sizlerle ve kahraman gazilerimizle bu gece aynı sofrada yer almak, bizler için onurdur. Tüm şehitlerimize ve vefat eden tüm gazilerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, hayatta olan gazilerimize,  tüm şehit ve gazi yakınlarına da uzun, sağlıklı bir ömür diliyorum” dedi.