Seramik Atölyesi kursiyerlerinden özel sergi

Nilüfer Belediyesi Konak Kültürevi yine özel bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Nilüfer Belediyesi Seramik Atölyesi kursiyerleri çalışmalarını düzenledikleri sergide izlenime sundu. Atölye eğitmeni Serkan Önder eşliğinde 8 ay boyunca eğitim alan 60 kursiyer, 4 aylık çalışmalarını sergiledi. Serginin açılışına Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu da katıldı. Adil Kayaoğlu, başarılı çalışmalarından dolayı kursiyerleri kutladı ve eğitmen Serkan Önder’e de böyle bir serginin ortaya çıkmasında verdiği emek için teşekkür etti. Başkan Yardımcısı Kayaoğlu, daha sonra eğitmen Serkan Önder ile birlikte kursiyerlere katılımcı sertifikası verdi. Seramik, cam ve mozaik çalışmalarından yapılmış tablo ve heykellerin yer aldığı sergi büyük beğeni topladı. Farklı temalardan oluşan 60 eserin yer aldığı sergi, bir hafta boyunca Konak Kültürevi’nde izlenime açık kalacak.