haber

Sevgililer Günü için ödüllü fotoğraf yarışması

14 Şubat Sevgililer Günü “Aşkın Halleri Nilüfer’de” Fotoğraf ve Selfie Yarışması'na katılacak Nilüferlilerin, 11 Şubat Çarşamba günü saat 23:59'a kadar aşklarını anlatan fotoğraflarını https://www.facebook.com/niluferaskina sayfasına göndermeleri yeterli. Sayfada yayınlanacak fotoğraflar arasından en çok beğeniyi alanlar aşağıdaki ödüllerin sahibi olacak:

Birincilik Ödülü: Tablet
İkincilik Ödülü: Almira Hotel’den bir saatlik VIP hamam (iki kişilik)
Üçüncülük Ödülü: Mart ayı sonuna kadar Hayal Kahvesi’de gerçekleşecek konserlerden dilediği birine çift kişilik davetiye
Dördüncülük Ödülü: Nilüfer Belediyesi’nin Şubat ve Mart ayı etkinliklerinden dilediği bir tiyatro oyunu ve ayrıca dilediği bir konsere çift kişilik davetiyeler
Beşincilik Ödülü: Sürpriz Hediye (Daha sonra açıklanacak)

Yarışma Şartnamesi:

I. Yarışmanın Konusu: Nilüfer’de Aşkın Halleri

II. Yarışmanın Amacı: Katılımcıların, “Aşkın Halleri Nilüferde” sloganımızdan hareketle aşka ve sevgiye dair algılarını ve hissiyatlarını fotoğraf sanatı aracılığı ile ifade etmelerine olanak sağlamak ve fotoğraf sanatına katkıda bulunmaktır.

III. Katılım Koşulları:
– Yarışma amatör ve profesyonel tüm kullanıcılara açıktır.
– Her katılımcı belirtilen tarih aralığında ad-soyad belirterek en fazla 3 fotoğrafı ?#?AşkınHalleri? etiketi(hashtag) ile Twitter, Instagram veya Facebook Sosyal Medya Platformlarından paylaşması gerekmektedir (Paylaşım ayarlarınızı kontrol etmeyi unutmayın). Belirtilen tarih aralığı dışındaki ve hashtag bulunmayan fotoğraflar dikkate alınmayacaktır.
– Fotoğraflar Nilüfer ilçe sınırlarının içinde çekilmiş olmalı ve daha önce hiçbir yarışmada ödül almamış olmalıdır.
– Yüklenen fotoğrafların Nilüfer’in hangi kısmında, nerede çekildiği belirtilmelidir. Yer belirtilmeyen eserler dikkate alınmayacaktır.
Katılımcılar ile irtibata geçilebilmesi için katılımcıların Nilüfer Belediyesi sosyal medya hesaplarını takip ediyor olmaları gerekmektedir.

IV. Seçim Ölçütleri
– Yüklenen fotoğraflar, Nilüfer Belediyesi’nin
https://www.facebook.com/niluferaskina sayfasında yayımlanacaktır. Belirtilen tarihler arasında işbu Facebook sayfasında halk oylaması ile en fazla beğeni alan katılımcılara hediyeler verilecektir.
– Kurum, herhangi bir başvurunun kurallara aykırı olduğunun tespit edilmesi durumunda eser sahibine bilgi vermeksizin başvuruyu geri çevirme ya da değerlendirme harici tutma yetkisine sahiptir.
– Yarışma süresince farklı uygulamalar veya otomasyonlar ile beğeni arttırdığı tespit edilen katılımcılar diskalifiye edilecektir.

V. Seçim Sonuçları
– Ödül alan yarışmacılar Nilüfer Belediyesi internet sayfası ve sosyal medya hesaplarından ilan edilecektir. İlanı takiben kazananların, yarışma Facebook sayfasından irtibata geçmeleri gerekmektedir. Dereceye giren adaylara, yarışmaya katılmış oldukları sosyal medya hesaplarından bildirim yapılacaktır.
– Dereceye giren adayların kimliklerini ibraz etmeleri gerekmektedir. Katılım koşullarına uymayan adayların dereceleri geçersiz sayılacaktır.
– Yarışmaya fotoğraf gönderenler, eserlerin kendilerine ait olduğunu beyan ve taahhüt etmiş sayılacaklardır.
– Yarışmaya katılacak olan fotoğrafların siyasi, telif hakkı içeren veya rahatsız edici görselleri içermemesi gerekmektedir.
– Nilüfer Belediyesi, yarışmaya gönderilen eserlerin içeriği ile ilgili hiçbir hukuki sorumluluk kabul etmemektedir.
– Yarışmada ödül kazanan fotoğraflar Nilüfer Belediyesi koleksiyonuna alınacak ve fotoğrafçının adı belirtilerek gerekli görüldüğü zaman çeşitli basılı ve görsel materyallerde tanıtım amaçlı kullanılabilecektir. Bu durumda ayrıca bir telif ödenmeyecektir.
– Yarışma katılım koşulları ve kurallar hakkında değişiklik yapma hakkı Nilüfer Belediyesi’ne aittir.
– Tüm yarışmacılar, yarışma koşullarını kabul etmiş sayılır.
Yarışma Takvimi: 05 Şubat – 11 Şubat 2015
Son Katılım Tarihi: 11 Şubat 2015, Saat 23:59
Sonuçların Bildirimi: 12 Şubat 2015