Sokağa çıktılar göbek attılar

Nilüfer Belediyesi, koronavirüs salgınıyla mücadele döneminde 20 yaş altı ile 65 yaş üstü kişilere verilen kısa süreli sokağa çıkma izninde park ve açık alanlara giden vatandaşlara, düzenlediği etkinliklerle moral veriyor. Sokağa çıkma kısıtlamasının kaldırılmasıyla temiz hava almak, yürüyüş ve spor yapmak için parklara giden 65 yaş üstü vatandaşlar, Nilüfer Belediyesi’nin sürpriziyle karşılaştı. Nilüfer Belediyesi Roman Orkestrası, kentin çeşitli mahallelerinde park ve yürüyüş alanlarına giderek, 65 yaş üstü vatandaşlara mini konser verdi. Bazı vatandaşlar Roman Orkestrası’nın hareketli ritimlerine alkışlarıyla eşlik ederken, bazıları da davul zurna eşliğinde çiftetelli oynayarak stres attı. Moral bulan vatandaşlar, cep telefonlarıyla o anları kaydetti. Nilüfer Belediyesi ekipleri, diğer bir yandan da 65 yaş üstü vatandaşlara maske dağıttı. Organizasyonun kendileri için büyük moral olduğunu dile getiren vatandaşlar, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’e teşekkür etti.