Son nefeste Nilüfer

Erkekler Hentbol Süper Ligi’nin şampiyon adaylarından Nilüfer Belediyespor, ligin 16. haftasında Üçevler Spor Tesisleri’nde Gençlerbirliği Spor Kulübü’nü konuk etti.Karşılaşmaya Kayhan, Şuayip, Pavel, Çağlayan, Nikita, Durmuş ve Stefan ile başlayan Nilüfer Belediyespor, Çağlayan ve Durmuş’un ataklarıyla etkili oldu. Rakibi karşısında iyi savunma yapan Nilüfer Belediyespor farkı giderek açtı. Nilüfer Belediyespor zorlu bir mücadeleyle geçirdiği ilk yarıyı 15-13 önde tamamladı.İkinci yarıda istediği oyunu sahaya yansıtamayan mavi yeşil beyazlılar skorun eşitlenmesine engel olamadı. Kıran kırana mücadeleye sahne olan maçın son dakikasına 27-27 eşitlikle girildi.

Gençlerbirliği Spor Kulübü kazandığı ataktan eli boş dönünce Nilüfer Belediyespor maçın son saniyelerinde bulduğu golle mücadeleden 28-27 galip ayrıldı. 16. maçında 12. galibiyetini alan Nilüfer Belediyespor ikinci sıradaki yerini korudu. Karşılaşmanın sonunda açıklamalarda bulunan Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takım Antrenörü Fatih Işık, takımdaki sakat oyuncuların yokluğunu hissettiklerini söyledi. Zaman zaman oyundan düştüklerini belirten Işık, “Kötü oynadığımız maçın son dakikalarında ağırlığımızı koyarak kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önemli eksiklerimiz var. Görev alan oyuncularımız elinden gelen gayreti sahaya yansıttılar. Kendilerini kutluyorum. Karşılaşmada bizi yalnız bırakmayarak maçın başından sonuna kadar destekleyen yönetimimize ve tribünleri dolduran taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.