haber

Sorunlara “Başkan Burada” ile çözüm bulundu

Başkan Burada karavanı ile 4 yılda Nilüfer’in 64 mahallesini ikişer kez ziyaret ederek, binlerce vatandaşla görüşen Bozbey, bu projeyi Bursa’nın bütününde hayata geçirmek istediklerini söyledi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 2015 yılında hayata geçirdiği ve Türkiye’de bir ilk olan “Başkan Burada” Projesi ile Nilüfer’in 64 mahallesini, ikişer kez ziyaret etti. “4x4 Başkanlık 7/24 Hizmet” anlayışıyla hayata geçirilen proje kapsamında Başkan Bozbey, 4 yıl boyunca her hafta cuma günleri, ilgili başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle Nilüfer’in bir mahallesine giderek, hem mahallenin sorunlarını yerinde inceledi hem de vatandaşların talep ve önerilerini dinledi. Bozbey, bütün mahallelerin muhtarlarıyla karavanda görüşerek sorunlara yerinde çözüm aradı.

 

Proje kapsamında vatandaşların kendi mahallelerinde yaşadığı sorunlara, birlikte anında çözüm üreten Bozbey, en kısa sürede de sorunların giderilmesini sağladı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Burada karavanındaki makamında da yaklaşık 3 bin 500 vatandaşı ağırladı.

 

BAŞKAN BURADA’NIN SON DURAĞI İHSANİYE

 

Başkan Burada Projesi’nin son durağı, İhsaniye Mahallesi oldu. Başkan Bozbey’i, İhsaniye Mahalle Muhtarı Selami Cengiz, İhsaniye Mahalle Komitesi ve İhsaniye Kadın Derneği çiçeklerle karşıladı. Bozbey daha sonra karavandaki makamında muhtar Selami Cengiz ile bir araya geldi. Cengiz, İhsaniye Mahallesi’ne yapılan hizmetlerden dolayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür etti. Bozbey de Başkan Burada Projesi’ne destek olan muhtarlara ve vatandaşlara teşekkür etti ve projenin bundan sonra da devam edeceğini söyledi. Bozbey, “Başkan Burada projesi son derece anlamlı, vatandaşlara ve mahalline ulaşan, vatandaşların özlemle beklediği bir proje” dedi. Projeyle ilgili vatandaşlardan olumlu geri dönüşler aldıklarını ifade eden Başkan Bozbey, bu süreçte birçok hikayeler yaşadığını belirtti. Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı sürecinde Başkan Burada projesine İhsaniye Mahallesi’yle geçici olarak nokta koyduklarını söyleyen Başkan Bozbey, “Başkan Burada projesini Bursa’nın geneline yayarak, 1 Nisan’dan itibaren kentin tüm ilçelerini ziyaret edeceğiz. 15 günde bir Bursa’nın bir ilçesine giderek, orada yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını, önerilerini direkt olarak kendilerinden alma imkanı bulacağız” şeklinde konuştu.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kendisinden randevu talep eden vatandaşları da Başkan Burada karavanındaki makamında ağırladı.