haber

Soysal’a Tiyatro Sanatına Katkı Özel Ödülü

Tiyatro Gazetesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Anadolu Tiyatro Ödülleri sahiplerini buldu. Şişli Belediyesi’nin desteği ile düzenlenen Şişli Kent Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül törenine katılım büyüktü. “Tiyatro Sanatına Katkı Özel Ödülü”ne değer görülen Nilüfer Belediyesi Sanat Danışmanı Emre Feza Soysal ödülünü Tiyatro Gazetesi imtiyaz sahibi Nurhan Uslu’dan aldı.


Böyle bir ödüle layık görülmenin gurur verici olduğunu belirten Sanat Danışmanı Emre Feza Soysal, sanata ve sanatçıya verdiği desteklerden dolayı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür etti. Soysal, “16 yıldır inatla sanata destek veren Başkanımıza ve Nilüferlilere teşekkür ediyorum. Bu ödülü Anadolu halklarının barış, özgürlük ve adalet ihtiyacına istinaden alıyoruz” dedi.

 

Törende konuşan Tiyatro Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nazif Uslu da “Herkesin bildiği gibi, kurumlar daha çok İstanbul merkezli değerlendirmeler yapıyor ve ödüller de yine İstanbul merkezli olarak sahiplerini buluyor. Oysa tiyatro yalnızca İstanbul’da ya da büyükşehirlerde yapılmıyor. Ülkemizin hemen her yerinde tiyatrolar başarılı oyunlar sergiliyor” diye konuştu.